lauantai 2. marraskuuta 2019

Neonkaupunki

En ole kauheasti päivitellyt kuulumisiani soppariuutisen jälkeen, pahoittelut siitä! Kulunut vuosi on ollut monella tapaa hurja ja käsikirjoituksen työstäminen julkaisukuntoon päivätyön ohella on ollut monen mutkan takana. Nyt aletaan kuitenkin olla jo lähellä maalia. Tässä siis projekti P!


Vaikuttava fantasiaesikoinen jengisotien ja valtaistuinpelin pimeältä puolelta

Vera Maksimovna etsii levottoman lähiön kaduilta kadonnutta ystäväänsä, kun hänet kaapataan Elmille, rinnakkaismaailman painajaismaiseen kaupunkiin täynnä halpoja houkutuksia ja nopeaa unohdusta. Vera löytää ystävänsä noita-akka Baba Jagan orjuuttamasta gorky-jengistä, jonka jäseneksi hän joutuu liittymään. Gorkyjen soturina Verankin täytyy taistella hengestään Elmin muita jengejä ja vallanhimoisia suojelijahahmoja vastaan.


Tai no, editointi on vielä minulla ja Dessillä hieman kesken. LIKE:n kevään katalogista voi kuitenkin jo saada hiukan vinkkiä siitä mitä on tammikuussa tuloillaan. 

Alotin bloggaamisen 2012, kun minulla ei ollut konkreettista käsitystä siitä miten kirjan saa julki. Vaadittiin kuusi käsikirjoitusta, kolme vuotta kirjoittamisen opintoja, valtavasti koelukemista ja kirjoittamisen teorian pänttäämistä, mutta tammikuussa 2020 muutun virallisesti kirjoittajasta kirjailijaksi. Kirjoittamisbloggaaminen ei kuitenkaan ole tuntunut enää pitkään aikaan omalta jutulta, minkä vuoksi olen päättänyt sulkea tämän blogin. 

Haluankin kiittää kaikkia blogin lukijoita ja kommentoijia siitä tuesta, jota olen teiltä vuosien varrella saanut! 

Minut löytää jatkossa instasta @susanna.hynynen ja myös meidän kirjaa on mahdollista seurata @neonkaupunki, joten käykää ihmeessä moikkaamassa! 

Toivottavasti vielä törmäillään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti