lauantai 18. kesäkuuta 2016

Puhdas pöytä

Kävin eilen shoppailemassa avomiehen kanssa. Tarkoitus oli hiukan uudistaa työpistettäni, koska vietän siellä edelleen tolkuttoman paljon aikaa. Lopputuloksen mukaisesti näin yöllä kauheita muuttopainajaisia ja heräsin aamulla siivoamaan työpistettä, jotta saisimme uudet varusteet paikoilleen.

Kävimme siis ostamassa minulle isomman kakkosnäytön, siihen näppiksen ja ulkoisen kovalevyn. Tilauksessa on myös tablettiläppikselle telakka, jonka jälkeen elämäni pitäisi helpottua, kun usb-paikat lisääntyvät ja johtojen kanssa säätäminen vähenee.


Ohessa lopputulos. Uusi näyttö syö nyt magneettitauluni, mutta olen asian kanssa sinut. Yläkulmaan jäi vielä tilaa tyypilliselle muistilappumerelleni ja jotain papereita saan edelleen säilytettyä näytön vieressä.

Näytön takaa kuultavat neon-valot ovat aiemmalta IKEA-reissultani, en vain ole saanut niitä aiemmin kiinni mihinkään (sarjassamme "täydellisen turhat yksityiskohdat"). Iso ruutu on erityisen ihana Pinterestin selailuun ja niskat eivät mene enää jumiin, kun näyttö on inhimillisellä korkeudella. Se vaara tässä tosin on, että toisella ruudulla alkaa jossain vaiheessa pyöriä Netflix, kun yritän kirjoittaa... O.O'


Yksi magneettitaulu minulle vielä jäi! Taidepostikortit jne. saavat siis asustaa siellä toistaiseksi. Aiemmin myös kirjoittelin tauluille, mutta nyt ei taida olla enää tilaa sille, huokaus. Kuvavirikkeiden tärkeys on noussut minulla huimasti vuosien varrella (ja sen vuoksi asunkin Pinterestissä). Hyvä kuva jotenkin herättää heti valtavan assosiaatiovyöryn ja alan kuulla hahmojen puhetta ja kerrontaa päässäni valmiina. Sitten vain poimin niitä tekstiin ja sijoittelen. 


Ja kokonaiskuva. Kerrankin on siistiä, yleensä pöytä pursuaa kirjoja ja muistilappuja ja vanhoja teekuppeja ja kaikkea epäolennaista. 

Katselin juuri vanhoja blogikuvia samasta paikasta, enkä voi kuin nauraa sille, miten kirjamäärä on räjähtänyt vuosien varrella käsiin! Voitteko kuvitella, hyllyssäni oli joskus tyhjää tilaa, hah!

Siivoaminen ja uudelleen järjestely teki kuitenkin hyvää. Nyt on mukavan tuore olo. Tästä on hyvä lähteä taas TH:n kimppuun. Olen vältellyt editoinnin aloittamista, tiedän että se imaisee minut taas totaalisesti pauloihinsa, kunhan aloitan. Tänään voin aloittaa editoimisen puhtaalla pöydällä. :)

2 kommenttia:

  1. Ai hitsi, toi on kyllä just niiiiin sun näköinen kotoisa pimeä luol-- eiku nurkkaus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On siellä valoakin... ööööö... joskus? O.o'

      Poista