lauantai 9. tammikuuta 2016

Sotasuunnitelma

Vuosi 2016 on lähtenyt jo rivakasti käyntiin. Viimeksi itkin editointiblokkia, joten sitten ratkesi heti seuraavana päivänä. Käytin pidemmän loman kässärin työstämiseen ja pääsin eteenpäin. Peräti niin paljon, että sunnuntai-iltana käsiksessä oli vihdoin ja viimein kaikki luvut paikallaan. O.O

Shang Tsung tietää mistä on kyse.

Ei se ole vielä 100%, mutta tarpeeksi jotta siitä voi pyytää mielipiteitä. Kielellisesti en ole tyytyväinen. Jossain luvuissa on vielä outoja jumituskohtia, joita pitää hioa. Sitä keskittyy usein lukuihin vain yhtenä lukuna, eikä osana suurempaa jatkumoa. Pitäisi siis lukea alusta loppuun ja katsoa miten teksti virtaa (ja poistaa kaikki sellainen, mikä tuntuu niin kamalalta, ettei kukaan saa koskaan ikinä lukea sitä). Sen jälkeen käsis on valmis koelukuun. 

Huh huh. Ei tässä mennyt kuin 1,5 vuotta. 

Kun käsis on pois omista käsistä, on minulla taas "vapaa-aikaa". Todennäköisesti kyllä työstän Urbaanianovellia. Olen sitä muokkaillut kaikessa rauhassa, lähinnä riisunut sivuhahmoja ja virtaviivaistanut juonta. Harkitsen sen lähettämistä Novaan. Stressiä en aio tästä ottaa, kunhan on jotain tekemistä sillä välin kun TH huitelee maailmalla. 

6 kommenttia:

 1. Wau, mahtava suoritus - kävi kässärin kanssa niin tai näin, niin silti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, onhan se. Kauheasti en kyllä ole tuuletellut, paljon hommaa on vielä edessä. ;)

   Poista
 2. Onnittelut suorituksesta! Se on hieno fiilis, kun saa yhden vaiheen käsiteltyä ja voi höllätä hetkeksi ja tuulettaa päätään.

  Ja tsemppiä novellin kanssa. Stressittömyys on hyvä linja, pidä siitä kiinni. Pitäisi itsekin opetella se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaipaan kyllä pään tuuletusta! :D

   Onneksi en ole novellin suhteen liikkeellä kauhean vakavissani. Se on ihan kiva tarina, mutta ei samalla tavalla itselle merkittävä kuin käsikseni.

   Poista
 3. Se että saa luvut paikoilleen on jo aika hienoa :)
  Toivottavasti loppurutistus menee sujuvasti ja pääset nauttimaan tauosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on yllättävän vaikeaa! En koskaan pitänyt itseäni mosaiikkikirjoittajana, mutta kummasti minusta on sellainen tullut! O.O'

   Mutta toivotaan chillausta ja taukoa. :)

   Poista