torstai 24. syyskuuta 2015

arghhhhh

Sen kai piti tapahtua ennemmin tai myöhemmin:

Hiirikäsi on totaalisen jumissa. Viime yönä en saanut unta, kun käden lihakset olivat niin jännittyneet. Nyt yritän koko ajan varoa oikeaa kättä, ihan kuin joku olisi lykännyt henkarin sen tilalle. Lihaksia kolottaa, tunnen ne joka painauksella. Kyynerpäät lojuvat kiltisti pöydällä. Henkari kolisee. Revin sen kohta irti. 

Näpytin keskiviikkona pikkutarkkaa, totaalin raivostuttavaa, itseeääntoistavaa korjaushommaa hiirellä ja näppiksellä tunnin töissä. Tämä lienee sen tulos.

Yritä siinä sitten kirjoittaa. Ihmishenkarina. 

Aaaaaarrrrrrgggghhhhhhh

10 kommenttia:

 1. Voi ei, tosi kurjaa tuollainen! Toivottavasti saat sen jotenkin helpottamaan! Tuollainen voi kyllä vaatia jotain hierontaa tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että tämä menee ohi levolla, ainakin kipu on hellittänyt. Ihmettelen vaan sitä, että kirjoittamisesta ei ole tullut aiemmin hiirikäsivaivoja. :)

   Poista
 2. Ikävä vaiva :(
  Ehkä kannattaa käydä lääkärissä tai hierojalla kuten Malna ehdotti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieroja olisi kiva, mutta vaiva tuntuu helittäneen levolla. :D

   Poista
 3. Lääkäristä ei ole mitään iloa tällaisiin. Jos on triggerpisteitä niin niihin auttaa hieronta, jonka voi tehdä yleensä itsekin. Jos tulehdusta, niin bromelaiini ratkaisee homman parissa päivässä. Näin jatkon kannalta vinkiksi, jos käsi henkaroituu uudestaan. :->

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olet maininnut tuon bromelaiinin ennenkin. Laitetaan korvan taakse. :)

   Poista
 4. Minulla on ollut viime aikoina hiiriolkapää, jos sellainen on olemassa. Venyttely on jonkinncerran auttanut, mutta eniten koneelta pois olo :D Maijan mainitsemaa bromelaiinia olen myös kokeillut, mutta en oikeastaan huomannut mitään eroa. Joillekin se varmasti tehoaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen käsittänyt, että se pitäisi ottaa tyhjään vatsaan.

   Poista
  2. No, vaiva ratkesi levolla ja venyttelyllä tällä erää! :)

   Poista
 5. Annos on myös olennaista, Suomessa myydään joitain tosi mietoja valmisteita. Ei tule mieleen ketään joka ei olisi saanut apua 500 mg päiväannoksilla.

  VastaaPoista