tiistai 5. toukokuuta 2015

Väriseikkailu

Olen taas vältellyt editointia ammattimaisella otteella. Tuntuu että hinkkaan kässärin ensimmäisiä lukuja jatkuvasti. En ole varma muuttuvatko ne pahemmin, ainakin sävy muuttuu tummemmaksi. Siispä kässärin luo palaaminen on ollut aika takkuista.

Kun kässäri takkuaa, löytyy onneksi hiukan kaikenlaista harhautusta. Löysin Ruotsista ihanan aikuisten värityskirjan: Millie Marottan Djurens rike.


Eläimiä, sudenkorentoja ja taikametsää ♥  


En ollut lainkaan tajunnut, että aikuisten värityskirjoista on ollut pienimuotoinen buumi vähän kaikkialla. Tutustuttuani tähän tajuan kyllä miksi. Aika lentää värittäessä kuin siivillä! Värittäessä voi tuntea itsensä taas lapseksi. Parasta on tietenkin luova värien käyttö ja mielikuvitus. Ja onhan tietenkin mukava keskittyä yhteen puuhaan ihan rauhassa.

En ole kovin kummoinen piirtäjä, mutta tykkään tuherrella ja värittää kyllä kovasti. Viidassakin piirtelen aina kaikenlaista värikästä tuntien aikana. Ja kotona on hirveästi värikkäitä esineitä, joiden väriskaala riitelee toistensa kanssa. 

Tässä siis maailman kaunein mustekala:

 Sateenkaaritursaat elävät valtameren valottomissa onkaloissa,
eikä niiden värikkyydelle ei ole mitään järkevää syytä ;)

Olisipa minulla jotain järkevää päivitettävää, mutta ei vaan ole. Tällä vauhdilla kässäri ei valmistu koskaan. Mutta onpahan minulla sateenkaaritursaita! ;)

12 kommenttia:

 1. Vau, mikä värityskirja! :) Ihana mustekala!

  Eiköhän se editointi-inspis joskus iske, ja ellei, iske sinä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sitä inspistä odotellut aika kauan, joten kai se pitää metsästää pakolla. ;)

   Poista
 2. Ihanan värikäs tursas! Olen sinulle ikuisesti kiitollinen tästä värityskirjasta! :) Rauhoittavaa ja piristävää. Ja niinhän sitä on jossain tutkittukin, että pää on luovempi, kun näpertää jotain ensin.

  Lilalla on paras neuvo editointiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värittäminen sopii minulle paremmin, piirtäessä murehdin aina sitä, että pilaan kuvan näpertelylläni. Värittäessä saa vaan nauttia värien sekamelskasta. :)

   Poista
 3. Oh, onpa tosiaan ihana tursas! Pitää heti hyökätä katsomaan, onko kirjaa mahdollista tilata adlibriksesta. Tuntuu ihan kuin minulle tehdyltä. :´)

  Tsemppiä editoimiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuisten värityskirjoja on mielestäni jo aika laajalla. Ellei tätä löydy, niin toinen vastaava on Johanna Basfordin Secret Garden, joka on varmasti kaupoissa. ;)

   Poista
 4. Sateenkaaritursas! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, sinähän tykkäät kaikista lonkeroista ja nilviäistä ja vastaavista. ;)

   Poista
 5. Kirjan ja ruusun päivänä näin Stadin Suomalaisessa värityskirjoja, aikuisten ja eng. Minusta ne olivat jänniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupassa nämä eivät ole tulleet vielä Suomessa vastaan, mutta Atena Kustannukselta oli kuulemman kirjakauppojen taholta tällaista tilattukin erikseen, joten kysyntää lienee. Kuvittelisin että näitä jaksaisi värittää yhdessä vanhemmat ja nuoremmatkin. :)

   Poista