sunnuntai 10. elokuuta 2014

Loma alkoi

Kesää voi jammailla vaikka Redbonen tahdissa ;D

Kesälomani alkoi lauantaina. Uupumus oli kertynyt aikamoiseksi, sillä kärsin viimeisen työviikon aikana jo ties mistä muistiongelmista ja motivaatio oli täpöteissään. Sen lisäksi kirjoittelin illat Portti-novelliani, joka on venynyt jo 20+ sivun mittaiseksi. Pakko siis myöntää, että kun suljin työpaikan oven perässäni perjantaina, oli aikamoisen hyvä fiilis. Kolmeen viikkoon ei tarvitse edes ajatella työjuttuja, vaan voi tehdä ihan mitä huvittaa.

Heti lauantaina karkasimme Been kanssa Ruoveden kansallispuistoon Helvetinjärvelle. Maisemat olivat upeat, sää loistava, Helvetinportin ravintolan ruoka hyvää ja näimme villisikoja ja strutseja! Ajomatka oli kieltämättä hiukan uuvuttava, mutta reissu oli sen arvoinen. On niin ihanaa päästä luontoon, jossa ei kuulu kaupungin melu.

Seuraavat kolme viikkoa tarjoavat kaikenlaista aktiviteettia. Lähden tiistaina avopuolison kanssa viikoksi Sveitsiin ja loman päättää kylpyläviikonloppu. Välipäivillekin keksin varmasti hauskaa tekemistä, ainakin suunnitelmissa olisi ehtiä melomaan joku päivä.

Helvetinkolun rotkoa pitkin kipuaminen oli kyllä vihoviimeinen idea...

Ja tosiaan se novelli. Portin deadline on syyskuun alussa, joten novelli tarvitsisi saada pulkkaan jo elokuussa. 
Juuri nyt tuntuu siltä, että saan kyllä jotain lähetettyä, mutta että valmista? Olen saanut aikaan paljon raakatekstiä, josta puuttuu vielä loppu (tämän päivän duuni). Sitten teksti pitäisi editoida järkevään muotoon, miellellään niin, että saisin hiukan takoa siinä välissä (tyypillisesti olen pitänyt viikkoja taukoa, mutta nyt ei oikein ehdi).
Olisiko blogin lukijoista joku kiinnostunut koelukemaan novellia? Aikaa ei ole kauheasti jos saan novellin eteenpäin joskus 20.päivä, mutta tämä olisi todella iso apu! En pysty varmaan tekemään tekstivaihtareita elokuussa (ainakaan romaanin mittaisia), mutta koeluen kyllä mielelläni myöhemmin. :)

Minua ei välttämättä kauheasti blogissa näy loman aikana, mutta sähköpostitse saanee kiinni. Hauskaa elokuuta kaikille!

5 kommenttia:

 1. Hauska kappale. :)

  Voi se ruoka oli kyllä ihanaa ja matka muutenkin inspiroiva, olen aivan täpinöissäni suosta ja kallioista. :D Novellinikin sai vähän lisää luita ympärilleen.

  Toivottavasti saat novellin pulkkaan. Haluan ehdottomasti lukea sen sitten myöhemmin, nyt pitää ensin yrittää saada oma novelli kasaan, jos mielin myös kisaan osallistua.

  Sveitsi ja muut lomasuunnitelmat kuulosvat hyviltä. Hyvää lomaa! :)

  VastaaPoista
 2. Voisin varmaan koelukea tekstin. Riippuu vähän alagenrestä, miten fiksusti osaan sitä kommentoida.

  VastaaPoista
 3. Vau, kuulostaa upealta! :) Ja hei, jos saat kommenteistani jotakin irti, lupasin kyllä jo aiemmin koelukea tuon. :) Ensi viikonloppuna ei onnistu, mutta muutoin noudatan kyllä annettua dedistä. ;)

  Mahtavaa lomaa ja Sveitsiä ja kylpylää! :) Olet ne ansainnut!

  VastaaPoista
 4. Minäkin ajattelin kokeilla Porttia. =D Minulla novelli on vielä levällään, mutta loppu ja alku on jo kirjoitettu. Väliosa puuttuu. (Jos jättäisi pois, uuh, mikä idis. =D) Ja mulle tulee (tietysti) niin kiire, varsinkin kun tässä lähipäivinä en edes ehdi kirjoittamaan. Mutta kyllä mä sen väännän, tiedän sen, vaikka päivää ennen, jos menee niin tipalle. =D Hauskaa lomailua sinulle ja toivottavasti sinunkin novellisi valmistuu!

  VastaaPoista
 5. Oikein ihanaa lomaa! :) Kerää nyt mahdollisimman paljon valoa ja energiaa tulevaa talvea varten.
  Täällä minä sinnittelen vielä pari viikkoa töissä ja vapaudun sitten omalle minilomalleni. Voi miten aika matelee, kun jotain odottaa!

  VastaaPoista