lauantai 31. elokuuta 2013

Omin sanoin

Omia sanoja kansien välissä ♥

Kirjoituskurssini antologia ilmestyi perjantaina. Se on täynnä lyhyitä tekstejä, runoja ja raapaleita, yhteensä 15 kirjoittajalta ja kurssitoverilta. Pirun komea omakustanne, vaikka itse sanonkin ;) 

Minulta tekstejä kelpuutettiin mukaan yhteensä kuusi kappaletta. Niissä nähdään salaisia ihastumisia, kirjoittajan maailmankuvaa, pahoja enteitä ja sairauden kasvot. 

Muistan kuinka vielä keväällä väitin, etten ehdi osallistumaan - enhän muuton keskellä pääse edes editoimaan kurssitekstejäni. Silloin minut ylipuhuttiin mukaan, ja hyvä näin. Eivät tekstit tunnu koskaan täysin valmiilta kirjoittajalleen. Välillä on hyvä vain päästää irti.

Mikään ei vähennä tämän saavutuksen merkitystä. En olisi ikinä uskonut pääseväni tähän pisteeseen vielä viime vuonna, kun kieleni oli solmussa ja tuntui, että olen ikuisesti yksin kirjoittamisen kanssa.

Tällä on hyvä mennä uuteen syksyyn ja uusiin haasteisiin! 

11 kommenttia:

 1. Oi, näyttää hienolta! ^^ Onneksi olkoon! Jostain luin, että jos antaa jo paljon tekevälle ihmiselle vielä vähän tekemistä, hän suoriutuu siitä moitteettomasti, mutta jos annat saman tehtävän sellaiselle, jolla on vain aikaa, se ei tule ikinä valmiiksi. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tuo on varmaan ihan totta mitä sanot ajankäytöstä. :D

   Poista
 2. Se vain että noita ei voi ostaa...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On näitä ilmeisesti myyty pari ihan ulkopuolisille kiinnostuneillekin. Mitään postimyyntiä ei vaan ole. Otin itselleni useamman kappaleen, kuten kuvasta näkyy, joten jos haluat, voin kyllä lahjoittaa sinulle yhden? ;)

   Poista
  2. No totta hitossa haluan!!! Hii. Laitan s-postilla tietoja.

   Poista
 3. Onnittelut julkaisusta! On kyllä erittäin hyvä idea koota kirjoituskurssin tuotoksista jotain konkreettista, oma julkaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ilmeisesti omia julkaisuja ei ole aiemmin ollut VOPin kursseilta, koska opisto ei niissä kauheasti auta. Meillä kävi tuuri, kun löytyi näin paljon motivoituneita kirjoittajia ja aktiivinen toimituskunta, joka osasi hommansa. :)

   Poista
 4. Onnea! Varmasti ihana nähdä oma teksti paperilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas! Onhan se hienoa. Vielä kun tämä tästä toimisi lumipalloefektillä ja olisi ensimmäinen monista julkaisuista. ;)

   Poista
 5. Määää taaaaahdoooooon! :D VIHDOINKIN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitanpa postiin, kun ehdin. :)

   Poista