maanantai 1. huhtikuuta 2013

Leirimeininkiä!!!

Camp Nano tuli potkaistua eilen käyntiin tuhannella sanalla!

Täytyy kyllä myöntää, että Pääsiäisen kestäneen muuton keskellä olin jo niin väsynyt, että laadullisesti nuo sanat olivat aika kuraa, mutta annettakoon se anteeksi! Perjantaina muuttojengimme onnistui humaltumaan jo kahdeksan aikaan (kun kaikki huonekalut oli roudattu paikoilleen), joten paimentelin ainoana selvänä henkilönä talossa miehiä peteihin ja ajelin porukkaa kotiin. Tämän lisäksi uusi Yksinäisyyden Linnake on ihan sekasorrossa ja en tiedä yhtään missä esim. henkilökohtaisen hygienian välineeni ovat. O.o'

Iloisena uutisena se, että vaikka läppärini on diagnosoitu tuhoutuneeksi, on vanha kovalevy yhä toiminnassa ja sen sisältö on saatu pelastetuksi!

Vanha kovalevy on nyt saatu pukattua lainakoneeseen, joten pääsen nyt käsiksi KK:n Scriveneriin, muistiinpanoihin ja "kanteen". Tämähän on rustattu kuvapankin ilmaiskuvilla, mutta pointtina on lähinnä antaa mielikuvia itselle ja lukijoille ;) Koska lainakoneessa ei ole Photaria, en pääse muokkaamaan raakaversiota, joten tässä kansilehti yhdellä potentiaalisella nimellä:


Omaan käyttöön on tosin jo vakiintunut
KK-lyhenne toisesta nimiehdokkaasta...

Kuukausi kulunee seitsemän omituisen hahmon elämän parissa, yliluonnollisissa kauhun maisemissa ja (gasp!) suurilta osin realistisissa meiningeissä.

Hiukan tällä hetkellä riesoo, kun novelliyritelmä (joka siis inspiroi koko projektin) tuntuu kielellisesti paremmalta kuin uusi matsku, mutta eiköhän tämä tästä, kunhan vain löydän tasapainon puhekielen, kerronnan ja hahmojen omien äänten kanssa.

Hyvää Campia kaikille muillekin osallistujille! :D

7 kommenttia:

 1. Kiitos samoin! Tuo kantesi on kyllä hieno. Ja hyvä, että kovalevy sentään pelastui (tee nyt viimeistään ne varmuuskopiot!). ;)

  Alku on aina vähän hakemista, uskoisin. Kyllä se siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varmuuskopiointi on kyllä työn alla. Tarvitsee vaan löytää välineet muuttolaatikoiden seasta. ;)

   Samanlaista haahuilua tämä on joka vuosi. Kakkosviikolla (viimeistään) tulee sitten se kauan odotettu flow. :D

   Poista
 2. Onnea Campiin, minulta jää (taas) väliin. Kai sitä voisi pyrkiä kirjoittamaan joka päivä mutta mitään nanotahtia en kyllä saa aikaiseksi enkä pystyisi oikeastaan aloittamaankaan ennen kuin vasta ehkä tämän viikon lopulla... :D

  Kantesi houkuttelee lukemaan, ja samalla myös inspiroi kirjoittamaan. Istuin tässä ties kuinka kauan tuijottamassa ruutua ja miettimässä muutamaa vanhaa ja uudempaakin ideaa jotka olisi kiva kirjoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ainakin niin peruslaiska, että tarvitsen Nanon kaltaista ryhmäpainostusta saadakseni mitään aikaan. Muuten keksin aina tekosyitä olla kirjoittamatta. Tai viilaan samaa asiaa monta päivää putkeen. ;)

   Kiva kuulla, että kannesta on inspiraation ansaksi! Olen niin visuaalisesti orientoitunut, että minullakin juuri kuvat auttavat asiaa. Kirjoita ihmeessä! Vaikka vain jotain pientä :D

   Poista
 3. Samaa sinne!

  Ja nyt äkkiä kopioimaan. Siis varmuuskopioimaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on asialistalla! Lupaan sen :D

   Poista
 4. Thank god sait ne tekstit pelastettua. En halua edes ajatella millaista olisi lopullisesti kadottaa...

  VastaaPoista