perjantai 22. maaliskuuta 2013

Hevoshoukutus Osa VI

Cella ja Jedward ovat kuin luotuja toisilleen. Kiellettyä rakkautta kuitenkin varjostaa se, että Jedward on kirottu lumoavan mustan orin hahmoon. Vain Cella osaa puhua hänen kanssaan.

Osa I, B.N. | Osa II, Dee | Osa III, Ahmu | Osa IV, Susi | Osa V, Lila

Cella oli tavannut Jedwardia varkain. Jokainen kielletty kohtaaminen oli vain ruokkinut heidän rakkautensa liekkiä, kunnes Cella oli ollut täysin varma, että yön tumma ori oli hänelle se oikea. Silti yhteinen kesä oli kulunut aivan liian nopeasti ja vaikka muistot säilyisivät ikuisesti – yhteiset pakoretket, kiihkeät syleilyt, Jedwardin karhean märkä kieli Cellan kädellä kun hän tarjosi orille voikukan, loputtoman pitkät keskustelut joissa he paljastivat sielunsa – vaati julma syksy paluuta arkeen.

He veisivät Jedwardin pois: hänen "omistajansa", nuo kamalat ihmiset, jotka kohtelivat Cellan sydämen valittua kuin eläintä. Cella ei voinut tehdä mitään pelastaakseen rakkaansa. Hänellä ei ollut työtä eikä siis rahaakaan, sillä hän oli liian kömpelö tekemään mitään hyödyllistä.

Ilman Jedwardia hänellä ei olisi enää mitään.

Tappio painoi Cella ryhdin kasaan, kun hän kompuroi rakkaansa luo heidän viimeisenä yhteisenä iltanaan. Tallin ovella Cella epäröi, mutta työntyi lopulta sisään.

Hän ei ollut koskaan nähnyt Jedwardia sellaisena: ori potki karsinan ovea vauhkona. Hänen musta karvansa kiilsi hiestä ja kauniit silmät olivat kaventuneet nälästä. Näky herätti Cellassa uuden vaarallisen kiihkon. Tästä Jedward oli aina häntä varoittanut: kontrollin menettämisestä, intohimon pimeästä puolesta, heinähimosta!

Olivatko omistajat taas näännyttäneet oria, kunnes tämän oli pakko syödä barbaarisesti? Cella voihkaisi. Jedward voisi iskeä hänet maahan voimakkailla kavioillaan koska vain. Ajatus erosta sai Cellan melkein toivomaan näin lempeää kohtaloa.

Ori lipoi kieltään ja otti muutaman epäröivän askeleen lähemmäs, kunnes häntä pitelevä lieka jännittyi ja esti häntä liikkumasta enää kauemmaksi. Jedwardin silmät söivät tytön kaunista vaaleaa hiuspehkoa. Oli kuin tuo oljesta rakennettu takkuinen putous olisi karannut Jedwardin salaisista haaveista ja tullut heinäksi hänen silmiensä edessä. Ori kykeni hädin tuskin pitämään alkukantaisen himonsa kurissa, vaikka olisikin halunnut siepata kultaiset kutrit suuhunsa ja repiä ne pureskeltavaksi.

Heidän katseensa kohtasivat. Ilmassa kipinöi outo jännite, mutta jotenkin Jedwardin pimeimmänkin epätoivon hetkellä Cella saavutti hänet. Nälkä kuoli heidän rakkautensa tieltä. Tyttö ja hevonen painautuivat toisiaan vasten helpottuneina.

Jedwardin sydän hakkasi villinä. Cella tunsi sen rytmin lihan ja luun läpi, antoi sen vyöryä sisäänsä. Hetken he eivät olleet enää erillisiä, vaan osa yhtä täydellistä kokonaisuutta. Jedward painoi päänsä Cellan olkapäälle, lämmin iho vasten tytön paljasta kaulaa. Värähdys. Cellan ihon metsäinen mudan ja lehtien tuoksu hiveli hänen sieraimiaan.

"En halunnut sinun näkevän minua näin", Jedward tunnusti häpeissään.

Cella silitti kädellään hänen vahvaa kaulaansa ja turpaansa. "Ei se haittaa. Haluan tuntea sinut läpikotaisin, jopa pimeän puolesi."

"Ei Cella, en soisi kiroustani sinulle." Jedwardin ääni kertoi vuosisatojen murheista. Miten monta heinäpaalia hän oli syönyt noina vuosina heinähimon vallassa? Kymmeniä? Satoja?!

"Tahdon olla kuin sinä. Hevonen. Vapaa", Cella paljasti viehkeästi hymyillen. Hän sulki silmänsä kadotakseen unelmiin. "Jedward... karataan yhdessä."

Ihastus kulki Jedwardin kehon halki aallon lailla. "Olisimme vapaita! Kukaan ei tuomitsisi rakkauttamme."

Cella avasi silmänsä ja haroi kädellään orin pitkänä hulmuavaa harjaa. "Miten kukaan voi omistaa sinut, kun kuulut jo minulle?"

Epäilys kuitenkin pisti orin kuumana sykkivää sydäntä.

"Onko tämä todella se mitä haluat?" Jedward kysyi ja Cella nyökkäsi hänelle innokkaasti.

Jedward huokaisi. Cellan iho kihelmöi läheisyydestä ja Jedwardin miehekkään villistä tuoksusta, johon sekoittui tallin ominainen lannan ja virtsan haju. Hän muistaisi tämän hetken ikuisesti.

"Cella. Minä lupaan rakastaa sinua ikuisuuden jokainen päivä. Saatan olla kirottu, mutta sinun tapaamisesi on tehnyt minut onnellisemmaksi kuin olin koskaan ihmishahmossa."

Jedwardin kiihkeä pärskähdys sai Cellan hengen salpaantumaan kun ori viimein käänsi katseensa suoraan häneen. Cella tunsi tuon katseen sielussaankin.

Ori polvistui hänen eteensä. "Tule vaimokseni."

***

Nuotion haasteesta otin vastaan Hevoshoukutuksen soihdun. Toivottavasti tämä hieman juonellisempi installaatio miellyttää sarjan tosifaneja!

Tekstin tarkoitus ei ole loukata ketään. Tämä on viaton parodia, jonka tarkoitus on viihdyttää lukijaansa. Jos imitaatio on imartelun vilpittömin muoto, niin eikö tämäkin ole jotain ainakin sinnepäin?

Ja kuten aina, tästä saa kuka tahansa vapaasti jatkaa!

13 kommenttia:

 1. VAARNA EN KESTÄ :DDDD

  VastaaPoista
 2. Minun piti lopettaa lukeminen kesken kun alkoi naurattaa niin paljon. Jatkan kohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaarna, kiitos tästä. Tämä on loistava. Minäkään en kestä. :D :D :D

   Poista
 3. Kiitoksia kommenteistanne! Mukava kuulla, että 6.osa on mielestänne onnistunut, vaikka innostuinkin ehkä kirjoittamaan liian pitkän raapaleen ;D

  VastaaPoista
 4. Linkkaan tämän blogiini kunhan pystyn.

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava! Heinänhimoa... xD Naureskeltiin kirjamessujen jälkitilassa tälle tabletilta. Hultavatonta. Ja tästä on jonkun hyvä jatkaa...

  VastaaPoista
 6. Loistavaa, loistavaa, loistavaa xD Deen tekemä booli ei meinannut pysyä suussa, kun luin tätä nuotiolaisten kirjamessu-jälkibileissä.

  VastaaPoista
 7. Aivan hervoton ;-D Hyvä Vaarna! Heinänhimo ja loppuhuipennus ovat hillittömiä, en kestä :-DDD

  VastaaPoista
 8. *REPS* Mkä kliimaksi!

  Mä en kyllä pysty kirjoittamaan tähän jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. C'mon Outi! Eikös nyt olisi loistava hetki palauttaa valokeilaan Cellan sydämen kakkosvalittu: Wacob! Ihmispesukarhuklaania ei ole vielä pahemmin nähty ;)

   Poista
 9. Kiitoksia kaikille vielä ihanista kommenteistanne! Tätä oli ilo kirjoittaa ;D ;D

  VastaaPoista